Editors

PePr’s Corner wordt door de volgende mensen voorzien van inhoud :
These people take care of the content of PePr’s Corner:

Peter Weening (PePr himself)
Functie: Hoofdredactie PePr’s Corner
Peter is  sinds 1977 lid en vanaf 1980 de programmeur van Vera.

Arnoud Heikens
Functie: Eindredactie PePr’s Corner
Arnoud is Coördinator Promotie-Marketing  in Vera.

Niek Hofstetter
Functie: Recensent/ Scribent Vera Krant
Niek is historicus en sinds 2001 vrijwilliger bij Vera waar hij  in 2002 scribent voor de Vera Krant werd. Sinds 2005 is hij co-eigenaar van Subroutine Records. Naast de Vera Krant is hij ook recensent voor KindaMuzik.

Thijs de Groot (T-Ice)
Functie: Recensent/ Scribent
T-Ice is een reisverslaafde historicus en geschiedenisdocent. Hij begon in 1996 in Vera als barman, diende zeven jaar het Downstage Dream Team en werd daarnaast in 2000 vaste scribent voor de Vera Krant. Tevens spits van DIO Bier.

Yvar de Boer
Functie: Recensent
Yvar is liefhebber van muziek uit de underground en was sinds 2002 betrokken bij het radioprogramma Hartkramp. Yvar is maatschappelijk werker.

Bart Breman
Functie: Recensent/ Scribent
Bart werkt voor KPN en is daarnaast tekstschrijver. Hij begon in 2006 met het schrijven voor de Vera Krant. Ook schrijft hij recensies en andere artikelen voor KindaMuzik en de Universiteitskrant Groningen.

Wokkel
Functie: Columnist/ Scribent
Wokkel is dé Metalkenner van Vera en schrijft al jaren voor de Vera Krant. Daarnaast presenteert hij elke dinsdag tussen 21.00 en 23.00 het Metalprogramma Vette Braggel op OOG Radio.

Anneke Claus
Functie: Columnist
Anneke Claus schrijft en vertaalt poëzie, proza, toneel en songteksten. Ze treedt op met Claus & Co, Combo sin motivo en werkte samen met o.a. Wim Sebo, Sander Trispel en André Dodde.

Functie: Recensent / Columnist
Aimee is beeldend kunstenaar en sinds 1987 fervent Verabezoeker. In 2003 nam zij de Verhip een Stripcolumn in de Verakrant over van Barbara Stok. Vanaf 2004 organiseert ze met het Verhip een Stripteam in Vera de exposities in het Verhip een Stripmuseum en het tweejaarlijkse Small Press Festival alwaar (inter)nationale striptekenaars elkaar ontmoeten en hun boeken verkopen op de beurs. De connectie tussen strips en muziek wordt op dit festival altijd bewezen door een muzikale afsluiting met bands /acts van striptekende muzikanten of muziekmakende striptekenaars. Daarnaast speelde Aimee in TxoTxo, de Hockeyrockjes en tegenwoordig in Dia del Mercado.

Paul Schwarte
Functie: Columnist
Paul schreef in 1989 z’n eerste stukje in de VK. Hij is een allround muziekliefhebber en zoekt de pareltjes bij voorkeur ver onder het oppervlak. Hij zou willen dat meer mensen dat doen, en daarom schrijft hij. Sinds 2007 is er Bonus Footage, een rubriek over docu’s, repo’s en alles wat verder met beeld en muziek te maken heeft. Bonus Footage behandelt de popgeschiedenis en gaat over filmmaken. Dat laatste doet hij zelf beroepsmatig.

3 responses to “Editors

  1. Tof! RSS zou tof zijn, dan kan ik de blog goed volgen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s